lördag 23 december 2017

GOD JUL!

Här ska det bakas en julkladdkaka och skinkan ska griljeras.
Det ska städas lite och några nyinköpta hyacinter ska ersätta de som blommat över.
Jag ska ta en promenad och plocka med mig några grankvistar till de gamla skridskorna som alltid brukar hänga på vår veranda.....DET är en tradition jag värnar om....att hänga upp de rostiga gamla skridskoskenorna som husets förra ägarinna åkte på när hon var liten :-)
De sista paketen ska få fint julpapper och julmusik ska få klinga ut i rummet medan brasan sprakar i kaminen.
Jag har delat ut paket, blommor, kramar, julkort, sms och mail till alla jag bär i mitt hjärta.....och till er alla fina som är in här vill jag rikta ett STOR och INNERLIG önskan om en riktigt GOD JUUUUUL!!!!
För trots att det är roligt att ha ett vackert pyntat julhem, god mat på bordet och paket under granen så känner jag att julen skulle betyda väldigt lite om jag inte fick dela den med dem jag tycker om.
För mig är det det som har blivit det viktigaste.....samhörigheten och julfriden :-)

VARMA JULKRAMAR TILL ER ALLA!
Birgitta 

4 kommentarer:

  1. Varm kram till dig oxå fina Birgitta. . .och önskan om en härlig julhelg!
    Kram / Miranda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Idag är en sån där härlig dag när det är julfint i huset, kylen full av rester från julmiddagen igår med nära och kära så det behövs inget matlagande, skålarna innehåller fortfarande godis att plocka av, vi har tagit en promenad i ösregnet med lilla hunden och kan nu slå oss ner i soffan och bara myyyyyysa till brasans sprakande och julljusens sken:-)
      God fortsättning på julen Miranda Maräng!
      Kram
      Birgitta

      Radera
  2. Stor kram till Dig med!
    Kram Skorpan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas du har en fin juldag idag Skorpan! Vi trotsade spöregnet och gav oss ut i halkan med paraply och lilla hunden i släptåg för det kändes som om det behövdes frisk luft och rörelse efter allt fixande och ätande på julafton, men nu sitter vi och myser i soffan och ska snart plocka av julbordets rester från kylen. Inte alls dumt :-)
      Godfortsättningskram!
      Birgitta

      Radera